Heran

21 Jan 2017 10:17 pm
windyway94: (sankyu deeeeesu~)
[personal profile] windyway94

Biyen koncoku tau posting gambar ndek LINE. Tulisane "Jomblo itu menyenangkan, nikah itu menenangkan". Gak e. Pernikahan iku guduk mesin pencetak kebahagiaan karo ketenangan. Marriage life seng menenangkan iku manifestasi perjuangan selama bertahun-tahun. Bendino ngadepi wong seng podho iku gak gampang, opo maneh seng duwe kebiasaan buruk seng susah diperbaiki. Gak nikah moro masalah ilang kabeh. Mbokkiro nikah gak butuh persiapan mateng a? Ojok mikir lek nikah iku mek masalah finansial. Duwe penghasilan mbek penggaweyan enak moro mikir rabi. Yo oleh, oleh. Tapi... opo yo. Mental wes siap durung? Wes duwe pola pikir "kita" gurung? Agomone wes apik durung? Kate dadi imam lho, gaoleh sukur rabi koen. Koen paling ngelek idu lek moco postingane konsultan pernikahan ndek fb seng takshare. "We're adapting." Iku lho. Nikah iku adaptasi terus menerus, eruh adaptasi kan? Penyesuaian diri terhadap lingkungan hidup. Uakeh kompromi, tukaran, rembugan. Lha koen saiki yoopo? (Bah tak koen-koen no. Gregeten au) Aku gak nyebut wes, mek ngutip kata2mu biyen. "Aku gampang tersinggung." Koen guduk pusat perputaran dunia iki he ilingo. Mbek secara gak langsung ndadekno kesibukan karo sifat introvertmu alasan gae males berusaha ngerteni wong liyo. HA. Nguono kate rabi? Ngimpi! Takkiro awakmu bakal berubah, tibake pancet. Moro mikir; pantes ditinggal maneh. Arek wedok mbokjanjeni 2 taun maneh kate mbokrabi. Haha. Arek wedok, ayu, pinter, sak"kelas" karo awakmu ae yo mikir ping sewu ta dijanjeni ngono. Ancen 2 taun maneh yakin ndang entuk penggaweyan? Yakin selama 2 taun iku gak ketemu godaan kene kono? Yakin lek 2 taun iku iso berubah sedikiiiiiit belajar luwih ngerteni wong? Gak percoyo aku. Apal aku karo awakmu. Mentolo nempeleng au. Awakmu moco.o artikel seng uakeh tentang relationship cek duwe pandangan multidimensi. Mosok seng diwoco mek sek seneng-senenge thok.  Kayal iku. Oyo, jok lali lek nikah iku awal perjalanan, guduk tujuan akhir. Sekali awakmu mikir nikah sebagai tujuan akhir, amblas awakmu. Ngkuk lek awakmu ajur ojok nggoleki aku.

From:
Anonymous( )Anonymous This account has disabled anonymous posting.
OpenID( )OpenID You can comment on this post while signed in with an account from many other sites, once you have confirmed your email address. Sign in using OpenID.
User
Account name:
Password:
If you don't have an account you can create one now.
Subject:
HTML doesn't work in the subject.

Message:

 
Notice: This account is set to log the IP addresses of everyone who comments.
Links will be displayed as unclickable URLs to help prevent spam.

Profile

windyway94: (Default)
windyway94

June 2017

S M T W T F S
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated 27 Jul 2017 04:49 am
Powered by Dreamwidth Studios